Service, Underhåll och Renovering av Classic Citroën från 1919 till 1990

Om oss

 

 

Hej

Mikael Eriksson heter jag och äger Citrofilurens Voiture Service. Jag har arbetat med Citroen både som hobby och delvis yrkesmässigt från 1977 och då främst med ID/DS, men även en hel med A-modeller. Jag är utbildad bilmekaniker och flygplansmekaniker, flygplansplåtslageri, fartygsmaskinist ånga och diesel. Detta har jag stor nytta av i denna verksamhet, där jag implementerar valda delar för att ge god kvalitet på jobben och grundar till stort kunnande. Jag har stor nytta och erfarenhet av flygplansmekanik vid service och reparationer av ID/DS men även 2CV och GS med deras boxermotorer och hydraulik som är väldigt lika flyplansmotorerna Lycoming och Continental.

Jag ger stor kvalitet i mina jobb och månar om att kunden hela tiden skall vara delaktig och ha full vetskap i jobbets gång och skall själv kunna känna sig delaktig. Mina kunder är alltid mycket nöjda.

Jag utför service och renovering av A-, D-modeller, TA och Panhard.

Reservdelar till A-modeller tillhandahålls i första hand från BURTON, DeGraaf .

Till ID/DS sammarbetar vi nära med DS Sassen och tar delar från dem. Vi tar även delar från Citrotech som vi också har avtal med.

Till TA tar vi främst delar från José Franssen.

Delar även till Panhard

Vi har det mest frekventa delarna hemma så som tex service detaljer. I övrigt tar vi hem delar på beställning främst till  A-modeller, ID/DS och TA. Leveranstid till dig är mellan 4-10 dagar

Jag tillhandahåler även ARDECA motorolja 20W50 och 10W40, RedLine växellådsoljor och I.F.H.S LHM+ och LHS2 hydraulolja. Se fliken DELAR.

 

Citrofilurens garage ligger på Järnvägsgatan 1 i Svalöv, Skåne (Baksidan av CEBE-huset)

 

Välkomna att höra av er, vad det en må vara saken gäller till din Classiska Citroën eller Panhard

 

Vi har F-skattebevis    

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt dataskyddsförordningen (GDPR, The General Data Protection Regulation) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort i de fall där så tillåts. Kontakta oss i så fall via e-post. Dina personuppgifter för en beställning sparas endast så länge som krävs enligt gällande svensk bokföringslag. Efter denna period anonymiseras samtliga personuppgifter som samlats in i samband med din beställning.

Vi sparar följande persondata om våra kunder:

 • IP-adress
 • E-post
 • Person-/orgnr
 • Momsnummer
 • Adress
 • Företag
 • Förnamn
 • Efternamn
 • Postnummer
 • Ort
 • Telefonnummer

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter. Kontakta oss i sådana fall!

 

Är ni nyfikna på vad vi själva har för vagnar, vad som sker med dem mm. Så klicka på denna länk.

www.citrofilurens.n.nu/vara-egna-vagnar