Service, Underhåll och Renovering av Classic Citroën från 1919 till 1990

Evenemang

VLD Autos och Citrofilurens Voiture Service bjuder in till sommarträff i Svalöv. En träff för Citropater med Citroen i hjärtat

Vissa känner till mig, David Kjelldén sedan tidigare i Citroën-kretsar, och att jag importerar och förmedlar Citroëner av olika slag sedan en tid tillbaka. Jag har nu startat ett företag för denna verksamheten som heter VLD Autos, och flyttat in i en lokal i Svalöv, mittemot Mikael Erikssons företag Citrofilurens Voiture Service som säkert många känner till. 
Alltså har det blivit lite av ett mini-eldorado för Citroën i Svalöv och vi skulle vilja bjuda in folk till en liten sommarträff för att för en dag göra det till ett mega-eldorado för Citroën och franska bilar!

Lördagen den 30:e juni mellan kl 11-16 är alla med ett intresse för Citroën och Frankrike välkomna till Järnvägsgatan 1 lokal 24 i Svalöv. Vi har våra lokaler i något som kallas CeBe-huset. I entrén till området finns det en karta där ni kan se var vi håller hus. Lokal 24 på balsidan av fastigheten.

Citrofilurens Voiture Service erbjuder försäljning reservdelar, oljor, däck mm och hjälp till äldre Citroëner. Passa på att beställa delar som ej finns hemma, boka in service, reparation, renovering mm för din TA, ID/DS eller A-modell.
VLD Autos erbjuder Lexia-hjälp till era C6:or t.ex och även provkörning av C6 3.0 HDi och andra spännande bilar.

Grillat med tillbehör, dricka och fika kommer att finnas till försäljning till självkostnadspris. 
Har ni egna delar att sälja är ni välkomna att sälja dom från er baklucka.

Välkomna!